Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


INFRACŢIUNI PE INTERNET: Mandat de arestarea european pentru un bărbat din Drăgăşani

În luna martie a anului 2013, un bărbat din Drăgăşani a postat pe un site de vânzări un anunţ conform căruia el vindea un aparat electronic de 1.700 de lei. A găsit repede un cumpărător din Luxemburg, a încasat sume de bani, dar produsul nu l-a mai livrat. Cumpărătorul a făcut plângere împotriva acestuia, iar în luna iulie 2014, autorităţile din Luxemburg au reuşit să afle că cel ce a comis infracţiunea este Ioan N., din Drăgăşani, emiţând un mandat de arestare pe numele lui.

Poliţiştii vâlceni au primit mandatul, iar în data de 25 august a.c., ei au reuşit să-l identifice pe Ioan N., care este acuzat de infracţiuni contra proprietăţii şi infracţiuni economice şi financiare. Bărbatul a fost găsit pe raza comunei Vultureşti, judeţul Olt, la locuinţa unor rude, el fiind prezentat Curţii de Apel Piteşti pentru punerea în aplicare a Mandatului European de Arestare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella