Hidroelectrica Vâlcea şi-a schimbat iar directorul

Euro-Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii uzinelor din componenţa a patru sucursale Hidroelectrica, în urma constatării unor disfuncţionalităţi în managementul acestora.

La Sucursala Râmnicu Valcea, Cornel Silviu Tatuc, inginer şef al Uzinei Hidroelectrice Slatina, a fost revocat din funcţie şi înlocuit de George Gabriel Stoica.

Mircea Dordea a fost revocat din funcţia de inginer sef al Uzinei Hidroelectrice Sibiu, aflată în componenţa SH Sebeş, fiind înlocuit cu Nicolae Mihu.

De asemenea, Nicolae Alexandru Varga a fost revocat din funcţia de inginer şef al Uzinei Hidroelectrice Oradea din cadrul Sucursalei Cluj, fiind înlocuit cu Petru Ioan Veres.

La Uzina Caransebeş din cadrul Sucursalei Haţeg a fost numit un nou inginer şef, în persoana lui Ianas Rădoi, care l-a înlocuit pe Nicolae Brebu.

Principalul criteriu de numire in functie a noilor ingineri sefi de uzina a fost experienta in exploatarea hidrocentralelor, uzinele fiind prin excelenta entitati de productie a energie electrice. Noii manageri ai uzinelor au ca obiectiv general exploatarea in siguranta a centralelor hidroelectrice din patrimoniu, se precizează într-un comunicat al Hidroelectrica.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...