ANTONIA a încins atmosfera la Târgul Lotrilor de la Brezoi / Alex VELEA a lăsat-o singură

Devenit deja tradiţie, Târgul Lotrilor din Brezoi adună an de an cât mai mulți turiști. În acest an, manifestarea a durat trei zile şi trei nopţi, iar primarul Robert Schell este mândru că în acest an a avut musafiri importanţi, atât din zona showbizz-ului, cât şi din politică. Sâmbătă seara în mijlocul brezoienilor a fost pentru câteva ore şi candidatul ACL la preşedinţia România, Klaus Iohannis. Acesta a fost însoţit de liderii locali ai ACL. Primarul Robert Shell i-a prezentat edilului din Sibiu câteva din realizările din Brezoi, iar mai apoi s-au pierdut în mulţime, stând de vorbă cu cât mai mulţi oameni.

Deşi Târgul Lotrilor este o sărbătoare străveche care marchează întâlnirea haiducilor, lotrilor, în prag de toamnă cu oierii, care-şi coborau turmele din munţi, Robert Shell s-a gândit şi la distracţia tinerilor şi tocmai de aceea a apelat la artişti consacraţi, dar şi locali, care să urce pe scena din Brezoi.

Sâmbătă seara atmosfera a fost încinsă de frumoasa Antonia, care, de această dată, nu a mai venit însoţită de Alex Velea. Timp de două ore, brezoienii au cântat şi dansat pe muzica Antoniei, interacţiunea vedetei cu publicul fiind extraordinară. Înainte de showul Antoniei, pe scenă au urcat şi micile vedete ale sopranei Camelia Clavac. Deşi sunt la început de drum, Lorena, Nadira, Anastasia, dar şi mai experimentatele Stephanie, Anisia, Ioana şi Ştefania au încântat publicul brezoian cu piese din repertoriul naţional, dar şi internaţional. Seara de sâmbătă a fost încheiată cu un recital de excepţie al trupei Vunk.

Duminică, în ultima zi a Târgului Lotrilor, toată lumea era din nou pusă pe distracţie. De la orele 19.00, au urcat pe scena trupa locală Prometeu, JukeBox şi Mandinga, care a urcat pe scena Parcului Central, după ora 21.00. Seara s-a încheiat cu un magnific foc de artificii. „Mă bucur mult că am reuşit să le ofer brezoienilor trei zile de distracţie, voie bună şi muzică pe măsură. Ideea de a permanetiza acest Târg îmi aparţine şi l-am organizat an de an. Mi se pare un bun prilej de a mai uita de griji măcar pentru puţin timp. Am reuşit să atragem şi câţiva sponsori pentru organizarea târgului şi sunt mulţumit că în acest an ne-a onorat cu prezenţa viitorul preşedinte al României. Îl aştept şi la anul, dar în calitate de preşedinte" – ne-a declarat Robert Shell.

Important de remarcat că primarul Shell a rezervat pentru toţi artiştii camere la pensiunea Terra Nova, inclusiv pentru Antonia. Însă, aceasta nu a rezistat prea mult timp departe de Velea şi imediat după spectacol a plecat spre Bucureşti.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...