Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

1.114 absolvenţi de liceu s-au înscris la probele scrise ale BAC-ului de toamnă

Luni, 25 august a.c., absolvenţii de liceu, care nu au promovat examenul de bacalaureat la sesiunea din luna iulie 2014, intră în focurile probelor scrise ale sesiunii de toamnă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Isabella Ioniţă, pentru susţinerea acestor probe s-au înscris 1.114 de elevi din judeţul Vâlcea, ei urmând să susţină examenul în trei centre de examinare din municipiul Rm. Vâlcea, fiind vorba de Colegiul Energetic, Colegiul Economic şi Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab. Prima probă scrisă este la Limba şi literatura română, la care s-au înscris 660 de elevi, urmată de proba la matematică sau istorie la care s-au înscris 720 de elevi. La proba la alegere a profilului s-au înscris 665 de tineri.

Iată şi programul BAC-ului de toamnă:

• 25 august 2014 Limba şi literatura română – proba E) a) – proba scrisă
• 26 august 2014 Limba şi literatura maternă – proba E) b) – probă scrisă
• 27 august 2014 Proba obligatorie a profilului – proba E) c) – probă scrisă
•29 august 2014 Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă • 1 septembrie 2014 - Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)
• 2-3 septembrie 2014 - Rezolvarea contestaţiilor
• 4 septembrie 2014 - Afişarea rezultatelor finale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella