INCREDIBIL! În zona Obârşia Lotrului, AMBULANŢA ajunge după două ore

Să te ferească Dumnezeu să ai parte de vreun eveniment nefericit în zona Obârşia Lotrului sau să îţi fie rău. Asta pentru că poţi să mori liniştit şi fără să-şi mai faci mari speranţe că va ajunge cineva să salveze. Exclus aşa ceva, în condiţiile în care o ambulanţă ajunge în zona Obârşia Lotrului – Vidra abia după două ore de la apelul telefonic de urgenţă. Un caz concret în acest sens este cel de joi, 21 august a.c., când la Obârşia Lotrului a avut loc un grav accident de circulaţie cu patru victime, dintre care două grave. Ei bine, poliţiştii şi jandarmii au ajuns primii la faţa locului şi au încercat să acorde primul ajutor răniţilor, sunând însă în disperare la Ambulanţa Vâlcea. au apelat în cele din urmă la ambulanţele din Hunedoara şi Gorj, care au ajuns după 15-20 de minute şi au preluat trei dintre victime, una dintre ele, mai gravă, fiind luată de un şofer ce trecea prin zonă şi dusă de urgenţă la Spitalul Brezoi.

Cât despre ambulanţele solicitate din Vâlcea, acestea nu au ajuns în zona Obârşia Lotrului nici după două ore. Atunci, martorii de la faţa locului au dat telefon şi au aflat că salvarea era pe drum, în apropiere de locul incidentului, dar au anunţat că trebuie să se întoarcă din drum pentru că nu mai era nevoie de ajutor medical.

Aşadar, dacă ar fi să aştepţi după o salvare din Vâlcea, mori cu zile! Problema din acea zonă a judeţului nostru este binecunoscută de câţiva ani, dar autorităţile vâlcene nu au luat nicio măsură în acest sens. Până când vor mai fi indiferente? Probabil până va avea loc o tragedie. Ruşine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...