REŢETA ZILEI: Aripioare picante la cuptor

Ce vă trebuie? 1 caserolă aripioare de pui, 1 linguriţă boia de ardei, fulgi de ardei iute, sare, piper, 1 praf ghimbir, 1 lingură ulei de măsline, 1 praf nucşoară.

Cum se prepară? Se scot aripioarele din caserolă, se trec prin jet de apă rece, după care se şterg cu şerveţelul. Se prepară marinata prin amestecarea uleiului de măsline cu mirodeniile de mai sus. Se repartizează marinata pe aripioare şi se masează bine carnea, ca să fie pătrunsă uniform.

Se închid aripioarele într-o pungă autosigilantă (sau se înfăşoară vasul în folie alimentară) şi se dau la frigider timp de 2-3 ore. Se scot de la rece aripioarele marinate şi se aşează într-un vas de yena. Se introduce vasul în cuptorul preîncălzit şi se lasă la foc moderat (200 grade), întorcându-se din când în când, până când se rumenesc frumos pe toate părţile. Se scot aripioarele pe un platou şi se servesc calde, cu salată.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...