FOTO: Accident rutier spectaculos cu patru victime la Obârşia Lotrului


S-a întâmplat la circa un kilometru de intersecţia cu drumul naţional 67 C, ce duce către Petroşani, pe raza localităţii Voineasa, în zona Obârşia Lotrului. Accidentul rutier, petrecut joi, 21 august a.c., ora 14.30, a fost unul spectaculos, dar în acelaşi timp grav. Incidentul s-a produs într-o zonă în care doar o singură bandă de mers este circulabilă, cealaltă fiind acoperită în totalitate de pământul şi arborii aduşi de viiturile de acum câteva săptămâni. De atunci, nimeni nu s-a sinchisit să degajeze partea carosabilă, iar acest lucru a fost unul dintre principalele cauze ale producerii accidentului rutier.

Potrivit poliţiştilor, şoferul implicat în accident, Alexandru P., conducea o Dacie Break pe DN 7 A în momentul în care, în zona în care o parte a carosabilului este acoperită de pământul adus de viituri, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se de câte ori în afara părţii carosabile.

Şoferul a mărturisit însă că a pierdut controlul volanului şi din cauza faptului că o altă maşină i-a tăiat calea, însă nu s-a putut proba acest lucru deocamdată. Cert este că, din impact au rezultat trei victime: Ion V. – 62 de ani, din Pietrari – diagnosticat cu politraumatism, Ion P. – diagnosticat cu TCC deschis, traumatism scapulo-humeron stâng, plăgi excoriate umăr stâng, Constantin Ţ. – 56 de ani – diagnosticat cu politraumatism, dar şi şoferul Alexandru P., despre care nu se ştie în ce stare e, fiind dus, aşa cum am spus, de un alt şofer la spital. În maşină se mai aflau încă un bărbat, Daniel P., însă acesta nu a fost rănit.

Victimele găsite la faţa locului au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Orăşenesc Novaci şi Spitalul Municipiului Petroşani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...