BauMax România va fi preluat de Groupe ADEO

Consiliul Concurenţei analizează concentrarea economică care se va realiza prin dobândirea controlului unic de către Groupe ADEO SA Franța asupra BauMax România SRL.
Groupe ADEO este o companie specializată în achizitionarea, deţinerea, gestionarea şi exploatarea magazinelor tip Do-It-Yourself (DIY). În România, Groupe ADEO deţine Leroy Merlin Bricolaj SRL, care operează, în prezent, un magazin tip Do-It-Yourself (DIY) localizat în Bucureşti.
BauMax România SRL operează 15 magazine tip Do-It-Yourself (DIY), în cadrul cărora comercializează o gama variată de produse.
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această operaţiune este o concentrare economică care depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.
Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
Consiliul Concurenţei este interesat de punctul de vedere al întreprinderilor terţe, referitor la modul în care concentrarea economică care urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...