Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PERCHEZIȚII la membrii unei grupări specializată în furturi din conducte

21 Aug 2014
32 de percheziţii domiciliare, dintre care 21 în judeţul Argeş, 5 în judeţul Olt, 3 în judeţul Gorj, una în judeţul Dolj şi 2 în Bucureşti s-au desfăşurat în această dimineaţă pentru prinderea membrilor unei reţele bănuită de furturi repetate din conducte. La percheziţii au participat peste 100 de poliţişti argeşeni.
Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică al IPJ Argeș, în care s-a început urmărirea penală față de 33 de persoane.
Din cercetări a reieșit faptul că, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăți comerciale, care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum și conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic, potrivit unui comunicat al IPJ Argeş.
Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella