SUSPICIUNI DE CRIMĂ: Dispariţie misterioasă a unui bărbat în nordul judeţului (EXCLUSIV)

Până acum, după cercetările oamenilor legii, pare a fi reeditarea „Cazului Elodia". Asta pentru că au trecut deja zece zile, iar un vâlcean este de negăsit, existând suspiciuni că ar fi fost omorât într-o pădure din nordul judeţului. Povestea a început în data de 12 august 2014, atunci când cinci persoane din Bărbăteşti au mers în nordul judeţului, în zona Obârşia Lotrului, pentru a culege ciuperci şi fructe de pădure. Cele cinci persoane sunt: Vasile Gîtejescu (FOTO), Constantin Valentin Mănicea, Ileana Mănicea, Marin Mărunţelu şi Mihaela Mărunţelu, toţi din Bărbăteşti, care au plecat dis-de-dimineaţă de acasă. Ultimii patru dintre ei au rămas uniţi când au intrat în pădure, în jurul orei 06.00, însă Vasile Gîtejescu a ales să se ducă în alte părţi pentru a găsi ciuperci şi fructe de pădure. Însă, înainte să plece s-au înţeles între ei să se întâlnească la maşină, în jurul orei 09.30, pentru a lua micul dejun.

La acea oră s-au reunit toţi cinci, însă apoi s-au despărţit din nou, iar prietenii l-au mai văzut doar o singură dată pe Vasile Gîtejescu. „În jurul orei 11.00, l-am văzut pe Vasile Gîtejescu într-o poieniţă, culegea fructe de pădure cred. Atunci l-am întrebat dacă a mutat maşina la locul pe care îl stabiliserăm anterior şi mi-a spus că a mutat-o puţin mai încolo. De atunci, nu l-am mai văzut. Noi am ajuns la maşina lui, l-am aşteptat ceva timp. Când am văzut că nu apare, am intrat în pădure şi am început să îl strigăm, dar nimic. Am mers în Obârşia – Lotrului şi am angajat 20 de oameni să îl caute. Tot nu l-am găsit. Noaptea am făcut foc mare să se poată ghida după el, în cazul în care s-a rătăcit. Din păcate, nu am reuşit să îl găsim. Atunci am ales să sunăm la 112 şi să anunţăm dispariţia sa" – ne-a declarat Marin Mărunţelu, unul dintre cei cu care dispărutul a mers în nordul judeţului la cules de ciuperci.

Atunci a intrat pe fir poliţia şi jandarmeria, care au adus în zonă chiar şi câini de căutare, însă nici urmă de bărbatul din Bărbăteşti. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, pentru că se pare că omul ar dispărut în pădurile ce aparţin de acest judeţ. Conform unor surse, poliţiştii din Sibiu au suspiciuni cu privire la comiterea unei crime, pentru că nu se mai aşteaptă că vâlceanul Vasile Gâtejescu să fie găsit în viaţă, ei descoperind şi un suspect. Este vorba de un bărbat, care a fost găsit în zonă, având mai multe tăieturi pe mâini şi urme de o posibilă luptă corp la corp. Oamenii legii bănuiesc că acesta l-ar fi omorât şi încearcă să afle unde a fost dus cadavrul omului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...