Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO – VIDEO: Dumitru Crăciunescu, condus pe ultimul drum de peste 1.000 de râmniceni


Cortegiul funerar al omului de afaceri Dumitru Crăciunescu, care a murit marţi 19 august 2014, a strâns peste o mie de râmniceni, circulaţia rutieră fiind îngreunată din Nord până în centrul oraşului. Înainte de a-şi găsi odihna veşnică, familia a dorit ca ultimul drum al lui Dumitru Crăciunescu să fie la sediul DIANA din Bujoreni, loc pe care Mitică l-a iubit din suflet şi căruia i-a dăruit toate energia şi puterea sa de muncă. Apoi, cortegiul funerar s-a îndreptat către schitul Troianu din municipiu, acolo unde a avut loc înmormântarea, începând cu orele 12.00.

Dumitru CRĂCIUNESCU a încetat din viaţă marţi, 19 august 2014, la Râmnicu Vâlcea, după o luptă lungă şi dificilă cu o boală greu de învins. El rămâne în memoria miilor de oameni care l-au cunoscut direct ca model de performanţă umană şi profesională, de bunăvoinţă, de compasiune şi de generozitate, de plăcere de a trăi viaţa printre oameni şi pentru oameni.

 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella