Responsabilii din campanie, oamenii lui Cîlea

În aceeaşi şedinţă a PSD, reprezentanţii social-democraţi şi-au ales oamenii care să răspundă pentru anumite domenii în timpul campaniei electorale pentru preşedinţia României. De remarcat că în toate echipele au fost promovaţi oamenii de suflet ai preşedintelui Ion Cîlea. Mai jos, redăm integral prezentarea lui Ion Cîlea:

Responsabil pentru militanţi

La militanţi, domnul Persu este cel mai bun să-şi facă echipa. Aş zice aici să-l luăm şi pe domnul Iorgu că e bun, e serios cu evidenţa.

Responsabilul pentru mesajele electorale

Se va edita la nivel central un ghid cu mesajele electorale, unde vor fi realizările guvernului Victor Ponta, de ce este Victor Ponta cel mai bun, de ce nu este adevărat ce se spune despre Victor Ponta, de ce sunt mai slabi ceilalţi candidaţi.
Trebuie să se respecte mesajul central şi să nu le mai interpretăm noi şi l-am propus dacă sunteţi de acord pe domnul Remus Grigorescu. (Toată lumea de acord – se aud voci în fundal)

Responsabilul pentru probleme juridice

Aici l-aş băga pe domnul Buşu (da, da e cel mai bun – spun vocile). Îl avem pe domnul Comşa, pe care o să-l băgăm în Biroul Electoral Judeţean. Îl mai propun pe Bogdan Lăstun (e funcţionar public, nu se poate – se aud voci), cu toată echipa de aici. E o chestiune internă domnilor, n-are nicio treabă!

Responsabilul judeţean IT

Aici domnul inginer Deaconescu, ne-a ajutat la toate alegerile, vreau să-i mulţumesc din tot sufletul. Nici măcar nu e membru de partid. Dacă e cazul, mai aduc eu pe cineva, foarte valoros, care să ne ajute.

Responsabilul pentru primirea şi distribuirea materialelor

I-am propus aici pe Ionuţ Cherăscu şi Marius Ghiţulescu, care ne-au ajutat şi la europarlamentare şi s-au descurcat foarte bine. De acord? Da, da – se aude din sală.

Responsabil judeţean cu evenimentele din judeţ

Aici aş vrea, dacă nu se supără, să-l băgăm pe domnul Lucian. E foarte important. Aici intră sărbătorile naţionale, religioase, târgurile...
Dacă tot s-a ajuns la mine şi reprezint şi organizaţia de tineret, vreau să vă cer sprijinul tuturor organizaţiilor locale până vineri să ne stabiliţi o persoană de contact. Nu pot încă să vă spun despre ce este vorba, însă împreună cu domnul Cîlea, Costi Rădulescu, Gigi Matei, vom veni în sprijinul dvs. în fiecare organizaţie cu materiale destul de consistente. O să vă explic la momentul oportun.

Responsabil coordonator judeţean call-center

Cu reprezentanţii PSD, UNPR, PC din secţiile de votare care trebuie să realizeze listele cu militanţii, să le verifice, să identifice pe bază de număr de telefon şi mail. Aici am propus-o pe doamna profesoară Dobrete. E bună, domnule – se aude din sală. A mai făcut treaba asta. E bine? Vă convine, doamna profesoară? Să trecem la vot... Gata... S-a votat!
Domnule Vlădoiu, în ce echipă aţi vrea să fiţi? Acestea sunt echipele. Vă rog să vă alegeţi echipa în care doriţi să activaţi. Sunteţi binevenit oriunde doriţi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...