Dumitru Crăciunescu va fi înmormântat la Schitu Troianu

În urma unei lungi suferinţe, s-a stins din viaţă omul de afaceri vâlcean Dumitru Crăciunescu. Cunoscut ca un filantrof desavârşit, Mitică cum îi spun prietenii şi-a trăit întreaga viaţă, ajutându-i pe cei din jurul său, cu aceeaşi bonomie şi deschidere sufletească.

„Profesorul Dumitru CRĂCIUNESCU s-a bucurat de respectul public al comunității vâlcene ca fondator al companiei Diana și pentru acțiunile sale filantropice, pentru spiritul lui comunicativ și prietenos. Fiu al Anei și al lui Adam, frate al Anișoarei și al lui Adam, soț al Irinei, tată al Dianei și al Adinei, socru al lui Radu și bunic al Aidei Maria, Dumitru CRĂCIUNESCU și-a dedicat întreaga viața familiei și comunității în care a trăit. Înmormântarea va avea loc joi, 21 august 2014, ora 12:00, la Schitul Troianu din Râmnicu Vâlcea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!" – se arată într-un comunicat remis redacţiei de către familie.

Trupul neînsufleţit al celui care a fost Dumitru Crăciunescu va fi depus tot la Schitul Troianu, joi, 21 august a.c. începând cu ora 10:00.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...