Costi Rădulescu a propus ca Ion Cîlea să fie coordonatorul campaniei PSD în Vâlcea

Început de săptămână în forţă pentru social-democraţii vâlceni, care, după o perioadă îndelungată, s-au reunit într-o şedinţă condusă de liderul Ion Cîlea. A fost vorba de fapt de o reuniune lărgită a Biroului Permanent Judeţean al PSD Vâlcea, ocazie cu care s-a stabilit programul de acţiuni specifice până la debutul campaniei electorale şi a echipei judeţene de campanie electorală.

În cadrul şedinţei, preşedintele executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a propus ca liderul Ion Cîlea să fie coordonatorul judeţean şi directorul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Propunerea sa a fost agreată şi votată în unanimitate de pesedişti. „Este foarte important să fim uniţi pentru că adversarii noştri politici vor cu orice preţ să ne dezbine. Vă asigur că eu şi colegii mei suntem o echipă şi vă asigur că cei care îmi transmiteau tot felul de informaţii menite să ne dezbine, nu şi-au atins scopul. Rămânem o echipă ce are ca valori prietenia şi loialitatea şi vrem în continuare, împreună, să facem lucruri bune pentru judeţul Vâlcea. Vă asigur că starea mea de sănătate este bună şi că voi fi în continuare alături de dumneavoastră în prima linie a bătăliei politice care ne aşteaptă. Avem cea mai bună echipă, avem cei mai pregătiţi oameni şi împreună cu primarii noştri, consilierii, ceilalţi membri ai partidului, sunt convins că vom reuşi să păstrăm PSD-ul ca principala forţă politică în judeţul Vâlcea!" – a spus ulterior Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea.

Conform comunicatului social-democraţilor vâlceni, în perioada imediat următoare, staff-ul de campanie se va reuni sub conducerea domnului dr. ing. Ion Cîlea pentru a stabili datele tehnice şi paşii care trebuiesc făcuţi pentru participarea în bune condiţii la campania electorală. Totodată, au fost declanşate adunări generale în toate organizaţiile, prilej cu care se va evalua şi stabili strategia de campanie pentru fiecare localitate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...