Costi Rădulescu a propus ca Ion Cîlea să fie coordonatorul campaniei PSD în Vâlcea

Început de săptămână în forţă pentru social-democraţii vâlceni, care, după o perioadă îndelungată, s-au reunit într-o şedinţă condusă de liderul Ion Cîlea. A fost vorba de fapt de o reuniune lărgită a Biroului Permanent Judeţean al PSD Vâlcea, ocazie cu care s-a stabilit programul de acţiuni specifice până la debutul campaniei electorale şi a echipei judeţene de campanie electorală.

În cadrul şedinţei, preşedintele executiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu, a propus ca liderul Ion Cîlea să fie coordonatorul judeţean şi directorul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Propunerea sa a fost agreată şi votată în unanimitate de pesedişti. „Este foarte important să fim uniţi pentru că adversarii noştri politici vor cu orice preţ să ne dezbine. Vă asigur că eu şi colegii mei suntem o echipă şi vă asigur că cei care îmi transmiteau tot felul de informaţii menite să ne dezbine, nu şi-au atins scopul. Rămânem o echipă ce are ca valori prietenia şi loialitatea şi vrem în continuare, împreună, să facem lucruri bune pentru judeţul Vâlcea. Vă asigur că starea mea de sănătate este bună şi că voi fi în continuare alături de dumneavoastră în prima linie a bătăliei politice care ne aşteaptă. Avem cea mai bună echipă, avem cei mai pregătiţi oameni şi împreună cu primarii noştri, consilierii, ceilalţi membri ai partidului, sunt convins că vom reuşi să păstrăm PSD-ul ca principala forţă politică în judeţul Vâlcea!" – a spus ulterior Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea.

Conform comunicatului social-democraţilor vâlceni, în perioada imediat următoare, staff-ul de campanie se va reuni sub conducerea domnului dr. ing. Ion Cîlea pentru a stabili datele tehnice şi paşii care trebuiesc făcuţi pentru participarea în bune condiţii la campania electorală. Totodată, au fost declanşate adunări generale în toate organizaţiile, prilej cu care se va evalua şi stabili strategia de campanie pentru fiecare localitate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...