REŢETA ZILEI: Tocăniţă cu fasole păstăi şi pui

Ce vă trebuie? 1 kg ciocănele de pui, 2-3 foi de dafin, 700 gr fasole păstăi, 1 conservă de roşii mărunţite în suc propriu, 2 cepe, 1 morcov, cimbru, ulei de floarea soarelui, 1 legătură mărar pentru servire, sare şi piper.

Cum se prepară? Puiul se prăjeşte puţin în uleiul încins, apoi se scoate pe şerveţele absorbante. Scurgem apoi uleiul dacă avem prea mult şi călim ceapa şi morcovul tăiate mărunt, împreună cu dafinul şi cimbrul.

Când sunt legumele călite, se adaugă puiul, fasolea păstăi, roşiile, o cană cu apă şi lăsăm la fiert, cu capac, pentru 30 de minute. Dacă scade prea mult, mai putem adăuga apă sau suc de roşii. Sărăm şi piperăm, apoi servim cât încă este caldă.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...