Tânără din Râmnicu Vâlcea, bătută şi violată de iubitul grec

O tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea, dar stabilită de 12 ani în Creta, îşi strigă disperarea după ce a fost sechestrată, violată şi bătută cu sânge rece de fostul său iubit, de origine greacă. Tânăra acuză autorităţile elene că îl protejează pe fostul iubit şi nu vor să ia măsurile legale împotriva lui. Agresorul este în continuare în libertate, acesta fiind doar chemat la procuratură să dea o declaraţie pe propria răspundere.

Pe 7 august, tânăra de 28 de ani a crezut că va sfârşi de mâinile celui care, timp de 5 ani, i-a fost iubit. Joia trecută, femeia a ieşit la o cafea cu fostul iubit. Bărbatul a invitat-o în oraş ca să o convingă să se întoarcă la el. Refuzul pur şi simplu l-a scos din minţi. A lovit-o, a sechestrat-o în maşină şi, sub ameninţarea cuţitului, a dus-o într-o pădure unde a siluit-o timp de 6 ore. Scăpată din mâinile agresorului, femeia a început acum războiul cu autorităţile.

„M-a agresat mai bine de 6 ore, timp în care eram bătută, tăiată, umilită. Cu forţa, lovindu-mă a încercat să aibă un act sexual cu mine. M-am opus cât am putut de mult. Ochiul, faţa, jumătate din faţă era umflată. Tâmpla, obrazul, ochiul erau complet roşii. Autorităţile din Grecia mi-a spus: pentru că acest caz este de asemenea gen, să nu îmi fie îngrijite rănile pentru a putea fi fotografiate de către medicul legist. Am stat 5 ore la parchet plină de răni, cu dureri groaznice, ca să îmi dea seria dosarului. Nu au vrut să îmi dea seria dosarului" – a povestit tânăra reporterilor Observator TV.

Alături de părinţi şi de sora ei, Iuliana este stabilită în Grecia de 12 ani. Are şi 2 copii mici. Stă cu frică în casă şi aşteaptă să i se facă dreptate. Mai ales că agresorul ei n-a fost reţinut. A dat doar o declaraţie pe propria răspundere că o va lăsa în pace.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...