Tone întregi de cereale şi fructe, confiscate de poliţiştii vâlceni

Opriţi în trafic pentru un control de rutină, doi şoferi au rămas fără marfa pe care o transportau. Asta pentru că poliţiştii vâlceni au constatat că şoferii nu deţineau documente de provenienţă.

Primul depistat a fost Ion B., de 33 de ani, din comuna Pietrari, care conducea, sâmbătă, 16 august, o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu, din Drăgăşani, transportând cantitatea de 2.030 kg grâu. Întreaga cantitate de cereale i-a fost confiscată însă, pentru că el nu deţinea documente de provenienţă.

Mai mult, în aceeaşi zi, a fost depistat şi Ionuţ M., de 27 de ani, din comuna Lunca, care conducea o autoutilitară în care transporta cantitatea de 4.300 kg pepeni verzi. La fel ca şi primul şofer, nici acesta nu deţinea documente de provenienţă, motiv pentru care cantitatea de marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă la o societate comercială în vederea comercializării. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 12/1990.

foto: arhiva

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...