Tone întregi de cereale şi fructe, confiscate de poliţiştii vâlceni

Opriţi în trafic pentru un control de rutină, doi şoferi au rămas fără marfa pe care o transportau. Asta pentru că poliţiştii vâlceni au constatat că şoferii nu deţineau documente de provenienţă.

Primul depistat a fost Ion B., de 33 de ani, din comuna Pietrari, care conducea, sâmbătă, 16 august, o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu, din Drăgăşani, transportând cantitatea de 2.030 kg grâu. Întreaga cantitate de cereale i-a fost confiscată însă, pentru că el nu deţinea documente de provenienţă.

Mai mult, în aceeaşi zi, a fost depistat şi Ionuţ M., de 27 de ani, din comuna Lunca, care conducea o autoutilitară în care transporta cantitatea de 4.300 kg pepeni verzi. La fel ca şi primul şofer, nici acesta nu deţinea documente de provenienţă, motiv pentru care cantitatea de marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă la o societate comercială în vederea comercializării. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 12/1990.

foto: arhiva

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...