Tone întregi de cereale şi fructe, confiscate de poliţiştii vâlceni

Opriţi în trafic pentru un control de rutină, doi şoferi au rămas fără marfa pe care o transportau. Asta pentru că poliţiştii vâlceni au constatat că şoferii nu deţineau documente de provenienţă.

Primul depistat a fost Ion B., de 33 de ani, din comuna Pietrari, care conducea, sâmbătă, 16 august, o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu, din Drăgăşani, transportând cantitatea de 2.030 kg grâu. Întreaga cantitate de cereale i-a fost confiscată însă, pentru că el nu deţinea documente de provenienţă.

Mai mult, în aceeaşi zi, a fost depistat şi Ionuţ M., de 27 de ani, din comuna Lunca, care conducea o autoutilitară în care transporta cantitatea de 4.300 kg pepeni verzi. La fel ca şi primul şofer, nici acesta nu deţinea documente de provenienţă, motiv pentru care cantitatea de marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă la o societate comercială în vederea comercializării. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 12/1990.

foto: arhiva

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...