REŢETA ZILEI: Peşte la cuptor cu mazăre şi varză albă

Ce vă trebuie? 4 fileuri de peşte alb, 2 linguri muştar cu boabe întregi, 8 felii de costiţă afumată, 1 lingură ulei de măsline, 150 ml vin, 1/2 varză albă tocată, 150 g mazăre, 1 căţel de usturoi zdrobit, piure de cartofi şi sferturi de lămâie pentru servit.

Cum se prepară? Încinge cuptorul la 190°C. Unge fiecare fileu cu muştar şi înveleşte în câte 2 felii de costiţă. Aşază într-un vas rezistent la cuptor şi toarnă 100 ml vin. Dă la cuptor 15 minute.

Încinge uleiul într-un vas pe foc şi prăjeşte varza, amestecând continuu 2-3 minute şi apoi adaugă mazărea, usturoiul şi vinul rămas. Potriveşte gustul de sare şi piper şi ţine pe foc încă 2 minute.

Porţionează legumele în 4 farfurii de servit, aşază peştele şi stropeşte cu sos din vasul cu legume. Serveşte cu piure de cartofi şi sferturi de lămâie.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...