ACCIDENT PE DN7: Un tânăr fără permis a căzut cu maşina în râul Mănăileasa

Un tânăr de 20 de ani din Dăeşti Vâlcea, care avea permisul suspendat, a provocat un grav accident de circulaţie, ajungând la spital atât el, cât şi prietenul lui, aflat pe bancheta din dreapta. Duminică, 16 august a.c., în jurul prânzului, B.R. a condus un autoturism cu numărul de înmatriculare VL – 66 – BDU pe DN 7 A în localitatea Voineasa şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus şi a lovit autoturismul HD – 98 – JOB, care circula regulamentar. După aceea, s-a răsturnat în afara părţii carosabile în albia râului Mănăileasa.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta. Poliţiştii rutieri, veniţi la faţa locului, au recoltat probe de sânge pentru a stabili alcoolemia, însă la etilotest, alcoolemia a ieşit 0. Din primele verificări, cei doi accidentaţi sunt în afara oricărui pericol, având doar câteva contuzii şi traumatisme.

În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducerea unui autovehicul având suspendat dreptul de a conduce.

foto arhiva

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...