NATO: A avut loc o incursiune rusă în Ucraina

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat vineri că în cursul nopții a avut loc "o incursiune rusă" în Ucraina, însă nu a vorbit despre o invazie.

"Noaptea trecută am văzut o incursiune rusă, o trecere a frontierei ucrainene", a declarat presei secretarul general al NATO după o întrevedere cu ministrul danez al apărării.

"Asta nu face decât să confirme faptul că asistăm la un flux continuu de arme și luptători din Rusia în estul Ucrainei și este o dovadă clară a implicării permanente a Rusiei în destabilizarea estului Ucrainei", a declarat Rasmussen.

Publicațiile The Telegraph și The Guardian au relatat anterior că un convoi militar rus — format din cel puțin 23 de vehicule blindate de transport de trupe, cisterne cu benzină și alte vehicule logistice cu numere de înmatriculare militare rusești — a traversat frontiera joi seară.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...