Ion Cîlea: 45 tone de grâu care au fost direcţionate către sinistraţii din comunele Vaideeni şi Fârtăţeşti

În primele trei zile ale lunii septembrie 2013, mai multe localităţi din judeţul Galaţi au fost lovite de o puternică furtună care a provocat grave inundaţii soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi mari pagube de bunuri în gospodăriile oamenilor. Înţelegând suferinţele prin care trec, conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD, la iniţiativa preşedintelui ei, Ion Cîlea, a colectat importante cantităţi de produse alimentare pe care, după aceea, le-a transportat în localităţile cele mai afectate din judeţul Galaţi.

Întâmplările dramatice au făcut ca, în vara acestui an, calamităţile naturale să se abată cu aceeaşi furie asupra unor localităţi din judeţul Vâlcea. Manifestând acelaşi sentiment de solidaritate, pesediştii gălăţeni au considerat că este de datoria lor să întoarcă ajutorul pe care l-au primit cu un an în urmă.

„Din câte am înţeles, iniţiativa a aparţinut senatorului de Galaţi Gheorghe Saghian şi ea a fost susţinută de întreaga Organizaţie Judeţeană a PSD din oraşul de pe Dunăre. De-acolo ne-au sosit mai multe transporturi însumând 45 tone de grâu care au fost direcţionate către sinistraţii din comunele Vaideeni şi Fârtăţeşti. În faţa unui astfel de gest umanitar, mă simt dator să le adresez colegilor gălăţeni cele mai sincere mulţumiri şi să le transmit gratitudinea din partea celor care au primit ajutorul atât de generos. Mulţumim, Galaţi!" - a fost mesajul de răspuns din partea preşedintelui Ion Cîlea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...