REŢETA ZILEI: Supă de pui cu smântână

Ce vă trebuie? 300 gr piept de pui, 100 gr morcov, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras roşu, 2 ouă, 150 gr smântână, 100 gr ţelină, 50 gr făină, 100 gr orez, sare şi piper.

Cum se prepară? Pieptul de pui se feliează şi se fierbe în apă cu sare, spumând din când în când. Legumele se taie cubuleţe şi se pun la fiert peste pui. Orezul se fierbe în apă cu sare într-o oală separată şi se adaugă după ce sunt fierte legumele.

Pregăteti un fel de sos din gălbenuşuri, smântână, făină şi cateva linguri de zeamă din supă. Amesteci apoi bine cu restul supei şi mai laşi pe foc cât să se îngroaşe puţin. Se serveşte fierbinte.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...