Elena Udrea: "PMP va avea de ales între mine şi Cristian Diaconescu"

Elena Udrea a precizat că PMP trebuie să aleagă în acest moment între Cristian Diaconescu și persoana ei cu privire la prezidențiabilul PMP din această toamnă.

"PMP va avea de ales între mine și Cristian Diaconescu. Dacă partidul mă votează, voi candida. Marți va fi un vot pentru candidatul PMP la alegerile prezidențiale", a declarat Elena Udrea.

Şi Cristian Diaconescu susţine că va candida la preşedinţie pentru că îşi respectă astfel "angajamentul" si a cerut conducerii PMP să ia măsuri împotriva colegilor săi care "au minţit la televizor".

Într-o postare pe Facebook, Cristian Diaconescu atrage atenția că semnele de întrebare asupra capacității sale de a atrage susținători și, implicit, asupra candidaturii sale au apărut în momentul în care a cerut public confocarea averilor dobândite ilicit. "Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această ţară şi candidez pentru că am încredere în forţa României. Cred că România se poate schimba şi cred că este o ţară în care există multe resurse şi se poate face mult mai mult. Zilele trecute, a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenţia mea şi este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite", scrie Diaconescu.

Miercuri, Ruxandra Dragomir, președinta organizației de femei a PMP, a ridicat public problema schimbării candidatului la președinția României - Cristian Diaconescu - cu Elena Udrea, președintele formațiunii, motivând că aceasta din urmă este mult mai vizibilă și că are o mai mare capacitate de a atrage voturi. Afirmațiile fostei tenismene au fost imediat contrazise de Elena Băsescu, care continuă să susțină candidatura lui Diaconescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...