Baronii PSD, suspendaţi pe capete

12 Aug 2014
În mai puţin de 48 de ore, PSD pierde doi baroni extrem de importanţi, aceştia fiind suspendaţi din funcţii din cauza dosarelor penale în care sunt implicaţi. Pe măsură ce se apropie alegerile prezidenţiale, rezistenţa PSD scade văzând cu ochii.

Astfel, preşedintele CJ Constanta, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat în data de 11 august, din funcţie, de către prefectul de Constanţa. Ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului şefului CJ Constanţa este valabil până la încetarea măsurii arestării preventive a lui Nicusor Constantinescu.

De asemenea, presedintele Consiliului Judeţean Brăila va fi si el suspendat, miercuri, de către prefect, după 10 ani de domnie fără întrerupere. Celebrul Gheorghe Bunea Stancu va fi suspendat din funcţie pana la definitivarea cauzei aflate pe rolul instanţei.

Cei doi şefi de CJ îşi vor pierde mandatele doar în cazul în care vor primi sentinţe definitive cu condamnare. De asemenea, liderii CJ din Mehedinţi (Adrian Duicu) şi Prahova (Mircea Cosma) sunt şi ei suspendaţi din funcţie până la finalizarea dosarelor care s-au deschis pe numele lor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...