BREAKING NEWS: Copil mort într-un ACCIDENT rutier la Ioneşti. Şoferul vinovat a fugit

UPDATE: Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal de la Ioneşti a fost prins în jurul orei 22.15. El se numeste Gheorghe B., are 20 de ani, este din Ioneşti şi avea o alcoolemie de 0,26mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii şi procurorii vor decide în această seară dacă tânărul şofer va fi propus pentru arestare preventivă.

Tragedie în această seară pe şoselele vâlcene. Un copil de 12 ani a murit în urma unui accident rutier grav petrecut pe DN 64, la Ioneşti, la kilometrul 85+300, iar alţi doi bărbaţi se află în stare foarte gravă. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.15, atunci când şoferul unui Fiat a condus cu viteză mare pe raza comunei Ioneşti, iar la un moment dat el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Impactul a fost extrem de puternic, un copil de 12 ani decedând, iar alţi doi bărbaţi fiind transportaţi în stare gravă la spitalele din Vâlcea şi Craiova.

Şoferul însă, un tânăr de 25 de ani, nu a fost rănit, el fugind de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să afle identitatea bărbatului, dar până la momentul publicării acestui articol nu i-au dat de urmă.

Foto: arhiva

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...