REŢETA ZILEI: Salată cu pepene roşu şi pui

Ce vă trebuie? 1 ceaşcă oţet balsamic, 500 g piept de pui, 3 linguriţe condimente carne de pui, 1 lingură ulei de măsline, 4 ceşti spanac crud sau fasole verde păstăi fiartă, 2 ceşti pepene roşu cubuleţe, 1/2 ceaşcă brânză cu mucegai, 1/4 ceaşcă migdale pisate.

Cum se prepară? Toarnă oţetul balsamic într-o tigaie adâncă şi adu la fiert. Redu flacăra când clocoteşte şi mai fierbe la foc mic 15-20 minute, până se reduce şi devine un sos gros. Separat, pune pe foc un grătar sau tigaie de teflon sau ceramică. Condimentează puiul pe ambele părţi şi picură ulei de măsline. Frige carnea pe grătar şi taie cubuleţe. Pune straturi de spanac, pui, pepene roşu, brânză cu mucegai şi migdale într-un castron. Stropeşte cu sosul balsamic şi adaugă ulei de măsline după gust.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...