Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Senatorul Laurenţiu Coca: "45 de tone de grâu trimise de PSD Galaţi au ajuns la oamenii din Vaideeni şi Fârtăţeşti"

Judeţul Vâlcea a fost lovit de precipitaţii abundente şi viituri care au afectat 55 de localităţi, sute de oameni au fost evacuaţi din locuinţe. Organizaţia PSD Galaţi a trimis la Vâlcea pentru oamenii afectaţi de inundaţii 45 de tone de gâu.

Senatorul vâlcean, social-democratul Laurenţiu Coca arată că în urma discuţiilor purtate cu prietenul şi colegul senatorul Gheorghe Saghian, acesta s-a oferit voluntar să trimită în judeţul Vâlcea, ca gest de prietenie, pentru colegii săi şi în special pentru domnul Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, 45 de tone de grau pentru oamenii din Vaideeni şi Fârtâţeşti. Domnul senator Saghian nu a uitat gestul nostru de anul trecut când Vâlcea a sărit în ajutorul gălăţenilor loviţi de probleme". Cei doi edili, Achim Daniel Băluţă şi Nicolae Voicescu au luat măsuri pentru depozitarea cerealelor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella