REŢETA ZILEI: Ciuperci la cuptor

Ce vă trebuie? 13 ciuperci mari, câteva fire de pătrunjel, câteva fire de mărar, 1 căţel usturoi, 1/4 linguriţă sare, 1/2 linguriţă boia, 1/2 linguriţă piper, puţin ulei.

Cum se prepară? Se spală ciupercile şi apoi se usucă cu serveţele de hârtie. Scoateţi codiţele. Aşezaţi 10 ciuperci în tavă cu faţa în jos şi daţi la cuptor la 220 grade pentru 10 minute. Scurgeţi sucul lăsat de ciuperci din tavă şi întoarceţi ciupercile cu faţa în sus.

Tocaţi mărunt codiţele plus restul de 3 ciuperci şi le amestecaţi cu verdeţurile tocate, usturoiul strivit şi condimente. Umpleţi pălărioarele ciupercilor din tavă cu amestecul de mai sus. Stropiţi cu puţin ulei ciupercile. Daţi la cuptor la 220 grade pentru 15 - 20 minute.

Serviţi calde cu mujdei de usturoi şi pâine prăjită.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...