REŢETA ZILEI: Cartofi noi la ceaun cu mărar şi usturoi

Ce vă trebuie? 1 kg cartofi noi, 1 fir usturoi verde, câteva fire mărar, ulei pentru prăjit, sare.

Cum se prepară? Alegem cartofii cei mai mici şi îi spălăm bine de pământ. Nu îi curăţaţi de coajă. Punem uleiul în ceaun şi apoi punem cartofii. Când cartofii devin aurii adăugăm usturoiul tocat mărunt şi îl lăsăm doar atât cât să îşi elibereze aromele. Nu îl lăsaţi să se ardă fiindcă nu va mai avea gust bun.

Scoatem cartofii într-un bol şi adăugăm sarea şi mărarul tocat mărunt. Se pot servi imediat.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...