Ion Cîlea luptă pentru soarta sinistraților din Vâlcea

Ședința de comandament de la începutul acestei săptămâni, condusă de președintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a statuat măsurile urgente pentru normalizarea situațiilor create de inundații din localitățile Vaideeni, Olăneşti, Stoileşti, Vlădeşti etc. La şedinţă, au mai participat directorii RAJDP, APAVIL, ABA Olt, Direcţia Silvică, Direcţia de Sănătate Publică, precum şi primarii celor patru localităţi.

Ion Cîlea le-a mulţumit tuturor celor care au respectat deciziile luate pentru regularizarea albiei râului Luncavăţ, refacerea drumurilor de interes local, alimentarea cu apă şi energie electrică în toate localităţile afectate, evaluarea caselor şi a celorlalte anexe gospodăreşti distruse total sau parţial de torenţi în comuna Vaideeni, cât şi vaccinarea copiilor şi a celorlalţi cetăţeni din această localitate.

Președintele CJ, Ion Cîlea, a avut, însă, şi reproşuri de făcut în special pentru conducerea ANIF, care a tratat cu superficialitate problemele grave apărute, în special în cazul digului betonat din comuna Stoileşti, care a fost distrus.

În ceea ce priveşte reconstrucţia caselor distruse din Vaideeni, preşedintele CJ Ion Cîlea a insistat ca acesta să fie construite în alte zone ferite de evenimente hidrologice, astfel încât cei 5 milioane lei alocați de Guvern să fie folosiţi cu responsabilitate şi în deplină siguranţă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...