Cristian Buican se ţine de bancuri cu Ponta şi Băsescu

Deputatul vâlcean liberal, Cristi Buican, a postat pe pagina sa de socializare un banc politic, posibil adaptat după unul mai vechi. "Băsescu şi Ponta în avion... Băsescu aruncă 100 $ pe geam. Ponta întreabă:
- De ce ai aruncat 100 $ pe geam?
- Ca să fac un român fericit! Ponta aruncă cu 200 $
- De ce ai aruncat 200 $??
- Ca să fac 2 români fericiţi.
Pilotul aude discuţia şi spune:
- Ce-ar fi să vă aruncaţi amândoi şi să faceţi toţi românii fericiţi??!!!"

Cam aşa sună bancul care i-a plăcut şefului liberalilor vâlceni care a fost taxat cu comentarii acide. "Ceva ajutoare şi sprijin pentru amărâţii ăia din Vaideeni strânsărăţi? Vă arde de bancuri şi ăia au rămas săraci!", a postat un utilizator.
"Cred că și mai fericiți ar fi românii dacă întreg Parlamentul ar pleca într-un schimb de experienţă până la Moscova, cu Malaysia Airlines, trecând prin spațiul aerian al Ucrainei! :))", a completat un altul. În fine, un al treilea utilizator al reţelei de socializare a observat că bancul este readaptat şi că personajul Boc a fost înlocuit cu personajul Ponta: "Ha...ha...ha...! Ăsta-i banc de pe vremea lui Boc, tot timpul adaptat! Îl aflaşi cam târziu domnule Buican!"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...