Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ABUZ SEXUAL: Copil de 9 ani, violat de un băiat de 12 ani la Drăgăşani

Caz şocant la Drăgăşani, acolo unde un băiat de 9 ani a fost abuzat sexual de un altul de 12 ani. Cum s-a ajuns aici şi de ce a recurs un minor la acest gest? Detaliile încă nu se cunosc, iar oamenii legii nu vor să facă cunoscută întreaga poveste pentru că legea îi protejează pe minori, iar pentru faptul că agresorul sexual are sub 14 ani, răspunderea sa penală este aproape 0.

Conform poliţiştilor, minorul V.F. – 12 ani, l-a violat pe S.R. – 9 ani, în urmă cu 2 săptămâni. Părinţii băiatului abuzat sexual au sesizat fapta abia luni, 4 august a.c., iar medicii de la Medicina Legală Vâlcea au confirmat violul. „Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Drăgăşani, iar în urma consultaţiei medicale la camera de gardă a fost confirmată agresiunea sexuală. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 220, alin. 2 din codul penal" – se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Vâlcea.

Conform adjunctului IPJ Vâlcea, comisarul – şef Marius Dascălu, singurele măsuri pe care le pot lua în acest moment sunt acelea de a cere o anchetă socială şi de a solicita o expertiză medicală şi consiliere psihiatrică în ceea ce-l priveşte pe agresor.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella