REŢETA ZILEI: Supă cremă de ţelină

Ce vă trebuie? 25 ml ulei de floarea soarelui, 1 ceapă, 300 ml lapte, nucşoară, 10 gr unt, 6 tulpini de ţelină, 300 ml supă de pui, smântână pentru servire, sare şi piper.

Cum se prepară? Ceapa şi ţelina se toacă mărunt, apoi se călesc în uleiul şi untul încins. Se adaugă apă, supa de pui, sare şi piper şi lăsăm pe foc până sunt fierte legumele.

Punem apoi totul în blender, pasăm bine, adăugăm puţină nucşoară şi mai dăm o dată în clocot. Dacă este prea groasă pasta se mai poate adăuga apă, după preferinţa fiecăruia. Servim fierbinte, cu puţină smântână şi crutoane.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...