REŢETA ZILEI: File de porc fiert în lapte

Ce vă trebuie? Aveţi nevoie de 1,5 kg file de porc, 1,5 l lapte, 2 linguri unt, 1 căpățână de usturoi, sare, piper, cimbru.

Cum se prepară? Această reţetă este extrem de simplă. Prima dată se presează fileul cu sare, piper și cimbru. Se așează într-o cratiță împreună cu usturoiul tăiat felioare lungi, laptele și untul. Se ţine pe foc până când laptele dă în clocot, apoi se introduce în cuptorul încins. Se lasă pe foc 1 oră, timp în care se întoarce carnea de câteva ori. Apoi se scoate cratița și se acoperă cu un capac. Se taie carnea felii și se servește fie caldă în sosul ei, alături de o garnitură de ciuperci, fie rece. Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...