Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Preşedintele Nicaragua: „Este posedat de diavol şi ar trebui să fie exorcizat de papa Francisc"

02 Aug 2014
Declaraţii năucitoare ale preşedintelui Nicaragua, Daniel Ortega, care la finele acestei săptămâni a cerut instituirea de sancţiuni împotriva Israelului pentru acţiunile sale militare în Fâşia Gaza. Ortega susţine că premierul israelian Benjamin Netanyahu este posedat de diavol şi că ar trebui să fie exorcizat de însuşi papa Francisc. „Eu cred că primul ministru Netanyahu este posedat de diavol şi ar trebui să fie exorcizat de papa Francisc, poate că aşa s-ar linişti. De ce nimeni nu condamnă Israelul şi nu îi aplică sancţiuni?" – a spus Daniel Ortega, preşedintele nicaraguan.

Conflictul dintre Israel şi mişcarea islamistă Hamas a făcut deja 1.400 de victime palestiniene, fiind cea mai sângeroasă etapă de confruntare în cei opt ani de când mişcarea Hamas deţine controlul în Fâşia Gaza.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella