Tone de fructe şi legume confiscate de poliţiştii din Vâlcea

Comercianţii de fructe şi legume au intrat în vizorul poliţiştilor, ei controlându-i până şi în trafic, în timp ce transportă marfa. Cei ce se gândesc să plece la drum cu tone de fructe şi legume fără a deţine documentele de proveninţă, vor avea mari probleme cu poliţiştii din Vâlcea. Nu mai departe de zilele trecute, mai multe persoane au fost amendate şi au rămas fără marfă, după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti.

Aşadar, pe raza oraşului Băbeni oamenii legii au organizat o razie special pe linia comerţului ambulant cu pepeni verzi şi a transportului de produse agricole pe raza de competenţă. Cu această ocazie, au fost constatate şi aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 lei şi a fost confiscată marfa deţinută fără documente: 3731 kg pepeni verzi, 14 kg ardei gras, 14 kg varză, 480 kg grâu.

De asemenea, pe DN 64, în Rm. Vâlcea, agenţii l-au depistat pe Nicolae M., de 36 de ani, din comuna Singeru, judeţul Prahova, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 1.090 kg de pepene verde, fără a deţine documente de provenienţă. Persoana fizică autorizată deţinătoarea produselor a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 20.000 lei şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de pepene verde.

Tot pe DN 64, în Rm. Vâlcea, a fost prins şi Simon M., de 42 de ani, judeţul Prahova, care transporta 1.070 kg pepene verde, fără a deţine documente de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform art.1, alin.1, lit. e din Legea 12/1990R cu amenda de 500 lei şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de pepene.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...