VICTIMELE inundaţiilor: Bărbaţii luaţi de ape au fost găsiţi morţi

După câteva zile de căutări, oamenii legii au reuşit să-i găsească pe cei doi bărbaţi care au fost luaţi de ape, unul de la Stroeşti şi altul de la Stoeneşti, ambii fiind găsiţi morţi.

Primul a dispărut în seara zilei de luni, 28 iulie a.c., în jurul orei 15.30, atunci când traversa o punte şi a fost surprins de apele învolburate ale pârâului Aninoasa. Este vorba despre Ion D. – 71 de ani, din Stroeşti, care a fost găsit abia azi, 31 iulie 2014. „Cadavrul bărbatului, a fost găsit îngropat în aluviuni, pe malul drept al râului Cerna, în comuna Copăceni. Bărbatul a fost identificat la 7 km distanţă de locul dispariţie. La aceste căutări, pe cursul pârâului Aninoasa şi a râului Cerna, au fost angrenate forţe MAI şi membrii ai administraţiilor locale din comunele Stroeşti, Copăceni, Lăpuşata, Lădeşti, Fârtăţeşti, Stăneşti, Valea Mare, Bălceşti, Măciuca, Diculeşti" – susţin poliţiştii.

Cel de-al doilea bărbat luat de ape a fost Constantin C. – 40 de ani, din Stoeneşti, care marţi, 29 iulie a.c., în jurul orei 14.30, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apelor pluviale şi în imediata apropiere a DJ 646 A, viitura formată pe canal având adâncimea de aproximativ 80 cm şi lăţimea de aproximativ 1 metru. „Bărbatul a fost cărat de torent pe canal, pe o distanţă de circa 50 metri, până în albia pârâului Dobriceni, unde a fost surprins de debitul mare de apă şi cărat în aval pe pârâu. El a fost căutat pe o lungime de 13 km pe cursul pârâului Dobriceni şi Govora. Cadavrul bărbatului a fost identificat pe malul stâng al pârâului Govora, pe raza comunei Mihăeşti, la aproximativ 10 km de locul dispariţiei" – mai spun oamenii legii.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...