Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Armă militară găsită în podul unei case din Drăgăşani

A reamenajat o casă din Drăgăşani şi a găsit o armă militară din 1985, ce nu poate fi deţinută de o persoană fizică. Este vorba despre un bărbat din „oraşul dintre vii", Marinel V., care în data de 25 iulie a.c. s-a prezentat la sediul Poliţiei din Drăgăşani pentru a preda arma. Omul a povestit că a găsit-o întâmplător şi a decis să o dea pe mâna autorităţilor. „Din primele verificări, poliţiştii din cadrul BAESP, în urma examinării armei au constatat că este o armă letală, veche, de tip militar, cu inscripţia «Budapest M 95», foarte bine conservată. În urma cooperării cu specialişti în materie, s-a ajuns la concluzia că arma este o armă militară STEYR MANNLICHER model 1895, fabricată în Budapesta, cal. 8x50 cu ramă, model vechi" – susţin poliţiştii vâlceni.

Aceştia avertizează că, în cazul în care cineva mai găseşte orice tip de armă, aceasta trebuie predată în cel mai scurt timp la cea mai apropiată unitate de poliţie. În caz contrar, se încalcă regimul armelor şi muniţiilor, fiind comisă o infracţiune, care este pedepsită de codul penal cu închisoarea până la 5 ani.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella