Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


REŢETA ZILEI: Porc în crustă de miere cu muştar

Ce vă trebuie? Aveţi nevoie de 600 g de cotlet de porc, 6 căţei de usturoi, 1 lingură muştar, 1 lingură ketchup, 1 linguriţă miere polifloră, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper boabe şi seminţe după gust. Cum se prepară? Prima dată se face sosul, punând într-un castron usturoiul pisat cu puţină sare, ulei, muştar, miere şi ketchup. Se amestecă bine până se obţine o emulsie stabilă. Cu această emulsie se unge cotletul de porc pe toate părţile. Se amestecă condimentele boabe şi seminţele şi se pune pe o bucată de folie de aluminiu. Se pune cotletul peste boabe, apoi se înfăşoară strâns în folie, în aşa fel încât boabele să fie deasupra bucăţii de carne. Se pune carnea într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 oră. Se scoate folia cu vreo 10 minute înainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos deasupra.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella