REŢETA ZILEI: Porc în crustă de miere cu muştar

Ce vă trebuie? Aveţi nevoie de 600 g de cotlet de porc, 6 căţei de usturoi, 1 lingură muştar, 1 lingură ketchup, 1 linguriţă miere polifloră, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper boabe şi seminţe după gust. Cum se prepară? Prima dată se face sosul, punând într-un castron usturoiul pisat cu puţină sare, ulei, muştar, miere şi ketchup. Se amestecă bine până se obţine o emulsie stabilă. Cu această emulsie se unge cotletul de porc pe toate părţile. Se amestecă condimentele boabe şi seminţele şi se pune pe o bucată de folie de aluminiu. Se pune cotletul peste boabe, apoi se înfăşoară strâns în folie, în aşa fel încât boabele să fie deasupra bucăţii de carne. Se pune carnea într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 oră. Se scoate folia cu vreo 10 minute înainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos deasupra.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...