REŢETA ZILEI: Porc în crustă de miere cu muştar

Ce vă trebuie? Aveţi nevoie de 600 g de cotlet de porc, 6 căţei de usturoi, 1 lingură muştar, 1 lingură ketchup, 1 linguriţă miere polifloră, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper boabe şi seminţe după gust. Cum se prepară? Prima dată se face sosul, punând într-un castron usturoiul pisat cu puţină sare, ulei, muştar, miere şi ketchup. Se amestecă bine până se obţine o emulsie stabilă. Cu această emulsie se unge cotletul de porc pe toate părţile. Se amestecă condimentele boabe şi seminţele şi se pune pe o bucată de folie de aluminiu. Se pune cotletul peste boabe, apoi se înfăşoară strâns în folie, în aşa fel încât boabele să fie deasupra bucăţii de carne. Se pune carnea într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 oră. Se scoate folia cu vreo 10 minute înainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos deasupra.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...