ATENŢIE ŞOFERI: Drumuri închise în judeţul Vâlcea

Autorităţile vâlcene au decis să închidă mai multe drumuri şi să devieze circulaţia rutieră pe alte rute. Luni seara, 28 iulie a.c., DN 65C a fost închis între localităţile Măldăreşti şi Horezu din cauza inundaţiilor, traficul rutier fiind deviat pe DC 141.

De asemenea, marţi, 29 iulie 2014, DJ 676 Copăceni – Lăpuşata, un pod a fost luat de viituri. Acolo este vorba de un podeţ care a fost distrus şi acum câteva săptămâni. Atunci, autorităţile au construit un podeţ provizoriu, însă şi acesta a fost luat de ape. Tocmai de aceea, marţi, autorităţile au decis să închidă drumul şi să devieze circulaţia rutieră pe rutele DJ 646 E Slătioara – Stroeşti, DN 65 C – Roeşti sau DJ 605 A – MATEEŞTI.

De asemenea, reamintim că DN 7 A, între Brezoi şi Voineasa a fost total blocat din cauza aluviunilor ce au căzut pe carosabil.

În acest moment, pompierii se luptă să scoată apele din gospodăriile oamenilor din Lăpuşata, Copăceni, Roşiile, Drăgăşani, iar la Vaideeni 30 de case au fost distruse de ape şi 200 de persoane sunt evacuate din calea viiturilor.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...