REŢETA ZILEI: Ostropel de pui

29 Iul 2014
Ce vă trebuie? Pentru acest preparat aveţi nevoie de 500 g ciocănele de pui, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, foi de dafin, piper, cimbru, 500 ml suc de roşii, 1 pahar de vin alb (100 ml), pătrunjel tocat, 3 linguri cu ulei şi 2 cutii roşii în bulion.

Cum se prepară? Ceapa şi roşiile se taie cubuleţe. Uleiul se pune într-o cratiţă la încins. Carnea de pui se sărează şi se pune să se rumenească. Când s-a rumenit se adaugă paharul cu vin şi se mai lasă 10 minute acoperite. După ce s-au înăbuşit se scot pe o farfurie. În uleiul încins se adaugă ceapă, apoi roşiile tăiate. Se adaugă şi sucul de roşii, un fir de cimbru, piperul şi foaia de dafin. Se pune din nou carnea în cratiţă şi se lasă să fiarbă la foc mic până scade sosul. Către sfârşitul preparării se adaugă şi usturoiul pisat. La servire se pune pătrunjel tocat. Se serveşte cu mămăliguţă. Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...