Strategia „Marelui PNL" pentru cucerirea Olteniei

Întâlnire regională între liderii PNL şi PDL la Craiova, la o zi după ce s-a perfectat, la nivel naţional, fuziunea dintre cele două partide, creând „Marele PNL". Întâlnirea a debutat la ora 11.00 şi, timp de 90 de minute, liderii din zona Olteniei au pus la punct o strategie politică comună privind planul de acţiune al organizaţiilor din municipii şi mediul rural, precum şi acţiuni comune la nivel regional.

De la Vâlcea, PNL a avut o delegaţie formată din 30 de persoane, printre care amintim Cristian Buican, Bogdan Popescu, Gheoghe Folea, Adam Jinaru, Mirela Toma şi Anghelescu Pantelică de la municipiu, iar de la PDL au fost 20 de democrat-liberali, amintindu-i pe Romulus Bulacu, Iuliana Moise, Sami Vîlcu şi Ştefan Prală.

Gazdele evenimentului politic au fost Marian Jean Marinescu şi Mihai Voicu şi au mai participat fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu şi preşedintele PNL Gorj, Ion Dian. Cel mai bun discurs, scurt, aplicat şi cu nerv l-a avut Cristian Buican, care a fost aplaudat cel mai puternic. Liberalul vâlcean Buican este coordonator regional alături de pedelistul Marian Jean Marinescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...