NEWS ALERT: Accident pe VALEA Oltului. DN 7 este blocat

Accident rutier grav pe Valea Oltului – DN 7, la Balota, acolo unde două autoturisme au intrat în coliziune. Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri a reieşit că vinovat de producerea accidentului este un şofer care venea dinspre Sibiu şi care a intrat în depăşire pe contrasens, nevăzând că din faţă venea un alt autoturism. Şoferul a tras de volan, însă cu toate acestea a intrat în coliziune laterală cu maşina ce venea dintre Rm. Vâlcea.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav, două fiind transportate la spital, iar un altul a rămas încarcerat. În acest moment, nu se cunoaşte starea de sănătate a victimelor.

În privinţa traficului rutier, şoferii trebuie să ştie că se circulă alternativ, banda de mers Rm. Vâlcea – Sibiu fiind blocată.

Foto: arhivă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...