RĂZBOI ÎN PDL, FAZA PE CL: Cosmin Constantinescu îl întreabă pe Grig dacă sunt la Putere sau în Opoziţiei

Înlăturarea deputatului PDL Romeo Rădulescu de la şefia PDL Rm. Vâlcea şi numirea interimară a lui Grig Crcăiunescu în locul lui creeează de ceva timp disensiuni în sânul organizaţiei, ajungându-se chiar la ameninţări. Nici până la bătaie nu mai e mult, dacă ţinem cont că nu mai deprate de acum 2 săptămâni Grig a sărit să-l bată pe Romeo Rădulescu.

Ultima bătălie în acest război între pedelişti s-a dat la recenta şedinţă de CL, când grupul PDL, condus acum de Grig Crăciunescu a votat una dintre propunerile Executivului.

„Astazi, 25 iulie 2014, am suferit o mare dezamagire, cand in sedinta ordinara de Consiliu Local, conducerea Primariei Municipiului Rm Valcea a propus cresterea pretului platit de populatie de la 138,73 lei/Gcal cat era in 2012 cand cu onoare am facut parte din echipa de conducere a orasului nostru,la 201,62 lei/Gcal,pret pe care trebuie sa-l plateasca populatia orasului incepand cu 1 iulie 2014.

Daca intentiile celor care ne conduc in prezent orasul imi erau cunoscute fiind in nota celor cu care ne-au obisnuit, nu ma asteptam niciodata ca o parte a consilierilor locali ai PDL coordonata de presedintele interimar al organizatiei, sa sustina aceasta initiativa fara ca macar sa ceara lamuriri executivului. Personal, am cerut socoteala pentru aceasta crestere nedreapta pe care populatia orasului care este tot mai impovarata de biruri si taxe nu o poate suporta,iar demersul meu nu a fost sustinut din pacate de conducerea interimara numita si nu aleasa a PDL Rm Valcea" – susţine consilierul local PDL, Cosmin Constantinescu.

De asemenea,tânărul ales local, care nu vrea să se lase „ucis politic" de Grig, (se ştie că acesta a cerut excluderea lui Constantinescu din rândul memebrilor PDL), îi solicită preşedintelui interimar să-şi definească poziţia din Consiliu Local. „Solicit respectuos dar cu tarie conducerii organizatiei judetene a PDL, sa ne comunice un punct de vedere ferm prin care sa anunte opinia publica daca avem vreo intelegere scrisa sau verbala cu actuala Putere, iar daca aceasta nu exista si suntem in continuare un partid serios aflat in opozitie, sa adopte de urgenta masurile care se impun si sa demita conducerea interimara a PDL Rm Valcea pentru grave prejudicii de imagine aduse formatiunii noastre politice" – a mai spus Cosmin Constantinescu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...