REŢETA ZILEI: Musaca de cartofi cu carne tocată

Ce vă trebuie? În primul rând 800 de grame de cartofi, 500 de grame de carne tocată, 100 de grame de caşcaval, 1 ceapă mare, 2 căţei de usturoi, 2 roşii pasate, pastă de tomate, pătrunjel, sare şi piper.

Cum se prepară? Se curăţă cartofii şi se taie rondele. Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei. După ce prinde puţină culoare, se adaugă şi carnea tocată. Se lasă aproximativ 15 minute, iar spre final se adaugă roşiile pasate, usturoiul mărunţit, pătrunjelul, sarea şi piperul. Într-o tavă se aşează un rând de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aşează ultimul rând de cartofi. Pe deasupra se rade caşcaval, iar apoi se toarnă pasta de tomate diluată cu apă. Se bagă la cuptor. Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...