NEWS ALERT: Şofer ARESTAT pentru fugă de la locul ACCIDENTULUI

Accident grav la Zătreni, pe DN 67B, acolo unde un pieton a fost lovit din plin de o maşină şi abandonat într-o baltă de sânge, în mijlocul drumului. Incidentul a avut loc în data de 24 iulie a.c., la ora 04.00, pietonul Dumitru D. – 57 de ani, fiind transportat la Spitalul Judeţean Craiova a fost diagnosticat cu „fractură cu deplasare ramuri ischiopubiene, fractură acetabul drept, fractură trohaper mic de atac fără deplasare".

Şoferul nu a fost de găsit toată noaptea, însă poliţiştii rutieri al Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea au instituit filtre în zonele Bălceşti şi Berbeşti, şoferul vinovat de producerea accidentului fiind depistat la Mateeşti. Astfel, a fost identificat Constantin M. – 41 de ani, din comuna Mateeşti, care la momentul producerii accidentului conducea un autoturism marca Ford. „La testarea cu alcooltestul, a rezultat faptul că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice. M. Constantin a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie" – susţin poliţiştii rutieri.

Şoferul ce a produs accidentul a fost reţinut pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea, urmând a fi propus pentru arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...