Deputatul Romeo Rădulescu solicită eliminarea taxei pe apa meteorică şi pentru persoanele juridice

Deputatul PDL Romeo Rădulescu, împreună cu un grup de consilierii locali solicită completarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 144/30.06.2014.

Potrivit acestei hotărâri, adoptată în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, a fost mandatat reprezentantul municipiului Râmnicu Vâlcea în AGA la Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) "APA VÂLCEA" pentru modificarea şi completarea Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, în sensul eliminării cantităţii de apă meteorică din calculul tarifului de canalizare pentru persoanele fizice.

„Având în vedere actuala situaţie economică precară şi dificultăţile pe care le întâmpină mediul de afaceri vâlcean în derularea unor activităţi prospere, generatoare de locuri de muncă stabile, considerăm că ar fi necesară extinderea acestei Hotărâri a Consiliului Local, astfel încât prevederile ei să se aplice şi persoanelor juridice înregistrate pe raza municipiului nostru.

Mai mult de atât, apar situaţii în care în imobile de tip condominiu unele apartamente au proprietari persoane fizice, în timp ce altele au drept proprietari persoane juridice, iar modalităţile de facturare vor fi discriminatorii.

De aceea, în urma consultărilor avute cu reprezentanţi ai mediului de afaceri vâlcean şi în deplin asentiment cu aceştia, vom solicita viceprimarului cu atribuţii de primar, dlui Gigi Ion MATEI, includerea grabnică pe ordinea de zi a următoarei şedinţe ordinare a Consiliului Local a propunerii noastre de eliminare a taxei pe apa meteorică şi pentru persoanele juridice din Râmnicu Vâlcea" a declarat deputatul Romeo Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...