FOTO: INUNDAŢIILE au făcut, din nou, PRĂPĂD în Vâlcea. O şoferiţă a rămas blocată în pasajul Dacia


Deşi anunţate de două – trei zile, ploile i-au găsit, din nou, nepregătiţi pe mai marii noştri conducători. Străzi blocate, case inundate şi pasaje pline cu apă fac parte dintr-o imagine jalnică a judeţului Vâlcea. Miercuri după – amiază, 23 iulie a.c., după o ploaie torenţială de circa 40 de minute, întreg Râmnicul a avut de suferit. Asta pentru că circulaţia rutieră de pe Calea lui Traian a devenit imposibilă, strada Morilor – intersecţie cu Antim Ivireanul – a fost inundată, iar pasajul Dacia s-a umplut din nou de apă. Cât priveşte pasajul, am avut surpriza să găsim o şoferiţă, care a încercat să-l traverseze şi, evident, că a rămas blocată.

Şi în Vlădeşti au fost probleme, acolo centrul localităţii fiind inundat, poliţiştii rutieri fiind nevoiţi să intervină pentru a dirija circulaţia.

La Bujoreni, ca şi data trecută, zeci de case au fost inundate din cauza unor podeţe construite prost şi care la fiecare ploaie se colmatează, iar apele pârăului ies din matcă.

Vom reveni cu informaţii!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...