Tandemul Iohannis – preşedinte, Băsescu – premier devine din ce în ce mai credibil

22 Iul 2014
Traian Băsescu poate fi membru de drept al PNL/PDL. Conform noului statut PNL-PDL, toți foștii președinți ai celor două partide sunt membri de drept ai conducerii viitoarei formațiuni politice, iar Traian Băsescu a fost președinte al PD în perioada 2000 - 2004.

Potrivit pesurse.ro, la ședința Delegației Permanente din 21 iulie a PNL s-a discutat despre posibilitatea ca Traian Basescu să le devină coleg de partid. Un astfel de scenariu îi sperie pe unii dintre liberali, puțini la număr, și îi bucură pe alții precum Klaus Iohannis sau Teodor Atanasiu, doi din greii PNL recunoscuți ca având o relație extrem de strânsă, oficiala sau tacită, cu Traian Băsescu sau cu alți colaboratori din preajma acestuia.

Vicepreședintele PNL, Mihai Voicu, zice că nu există posibilitatea ca Traian Băsescu să devină coleg cu liberalii, pentru că acesta nu mai este membru al PDL. Dar dacă totuși Băsescu se va reînscrie în PDL după terminarea mandatului la Cotroceni? Dar dacă Traian Băsescu va fi numit premier în 2016 de președintele Iohannis? Orice e posibil!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...