Deţinutul Frâncu a dezbătut la Colibaşi despre Ziua Imnului Naţional

În loc să participe în calitate de primar la manifestările prilejuite de Zilele Imnului Naţional, care vor avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 25 – 30 iulie a.c., Emilian Frâncu, fostul primar al Râmnicului, care îşi ispăşeşte la Colibaşi o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru luare de mită, a participat în calitate de deţinut la o dezbaterea organizată cu ocazia activităţilor desfăşurate în preajma sărbătoririi "Zilei Imnului Naţional – Deşteaptă-te române – particularităţi ale revoluţiilor româneşti în context European 1821, 1848 şi 1989". Aceasta a avut loc în data de 21 iulie a.c. şi au participat atât deţinuţii, cât şi custodiaţii de la Penitenciarul Colibaşi.

Activitatea a făcut parte din Calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială ce se vor desfăşura în cursul anului 2014 în Penitenciarul Colibaşi.

Dezbaterea a avut ca scop informarea deţinuţilor cu privire la semnificaţia acestei zile şi insuflarea în rândul acestora a sentimentelor patriotice-naţionale şi a respectului faţă de imnul României.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...